lichtstraten Roosdaal - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Roosdaal

lichtstraten Roosdaal

lichtstraten Roosdaal - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Roosdaal

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar lichtstraten ontwikkelt bij Roosdaal.

De meest nauwkeurige uitleg om G&G Construct te vatten is als een veelzijdig bedrijf met een ruime stock aan duurzame profielen en materialen.

Onze vakmannen garanderen u de meest geschikte lichtstraten rekening houdend met de omgeving. bij Roosdaal en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het feit dat we knappe kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden geapprecieerd door onze klanten.

Uw expert in lichtstraten bij Roosdaal.

Bij het maken van de lichtstraten zorgt G&G Construct immer voor een volledig afgewerkt ontwerp, van klassieke of moderne insteek en houdt tegelijkertijd rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. Onze onderneming maakt er een halszaak van om in het voorste peleton te zitten van de recenstste productie- en bewerkingsmethodes en trends op desing en technisch vlak.

Een vakkundig team van competente vakmannen verzorgt in onze werkplaats bij Roosdaal de opdrachten. De technologische kennis van ons bedreven team stelt ons in staat om lichtstraten van hoge kwaliteit te vervaardigen. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten bevatten kwaliteit, sfeer en stijl.. Door gebruik van de ideale combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Met eerbied voor ieders budget geven onze stielmannen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve lichtstraten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor lichtstraten bij Roosdaal.

Interesse in lichtstraten van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf lichtstraten en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er iedere maand werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit lichtstraten.

Wat ons de referentie voor lichtstraten bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw lichtstraten produceren

In ons atelier bij Roosdaal staat een ploeg van vakbekwame medewerkers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte lichtstraten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte lichtstraten te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Enkele lichtstraten, een garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Roosdaal, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het nodige overleg.