lichtstraten Ternat - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Ternat

lichtstraten Ternat

lichtstraten Ternat - G&g Construct maakt de beste lichtstraten niet ver van Ternat

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar lichtstraten ontwikkelt bij Ternat.

G&G Construct bezit een heel uitgebreid aanbod van lichtstraten op maat.. Onze firma, gelegen in Apelterre nabij Ternat heeft in de regio een mooie reputatie opgebouwd. Bewijs daarvan vormen de ontzettend talrijke referenties die onze firma kunnen aanbevelen omwille van de straffe kwaliteit voor een lage prijs. Anders gezegd, lichtstraten op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Top lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naartoe willen. In Ternat en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Die terecht sterke reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat al onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten naar waarde te schatten.

Uw expert in lichtstraten in de omgeving van Ternat.

Wij ontwikkelen voor u een geschikt ontwerp op maat. Dat betekent dat onze mensen goed communiceren met de cliënt en uiteraard zijn eisen en financiële luik naleven. Ons bedrijf maakt er een breekpunt van om mee te zijn op het vlak van de geavanceerdste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.De modernste werkwijzen en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Een capabele werkploeg bestaande uit gedreven vaklieden verzorgt in onze werkruimte nabij Ternat de projecten. De technische kennis van ons ervaren team stelt ons in staat om lichtstraten van topkwaliteit te fabriceren. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat door een gewiekste beredeneerde mix van kwalitatieve bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is natuurlijk van prioritair belang en dat weten wij als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke budgetcategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze lichtstraten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor lichtstraten in de buurt van Ternat.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in lichtstraten van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere lichtstraten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Wat ons de standaard voor lichtstraten bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw lichtstraten ontwikkeld

onze groep van uiterst bekwame werknemers staat in ons atelier niet ver van Ternat klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande lichtstraten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte lichtstraten te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ternat

Enkele lichtstraten, een garagepoort die weldra aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat de keuze maken uit ons enorm onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met gepast advies van onze deskundigen.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.