lichtstraten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Zottegem

lichtstraten Zottegem

lichtstraten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste lichtstraten niet ver van Zottegem

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in lichtstraten bij Zottegem.

De duidelijkste manier om G&G Construct te beschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top lichtstraten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft lichtstraten in en rond Zottegem.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het feit dat we oerdegelijke kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geprezen door tevreden klanten.

Uw expert voor lichtstraten in de buurt van Zottegem.

De deskundige vakmannen van G&G Construct ontwikkelen voor de cliënt een passend ontwerp op maat. Wat dat betreft houden onze mensen ruim overleg met de cliënten om zo nauwgezet als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke vragen te voldoen en netjes binnen het budget te blijven opereren. Onze onderneming blijft zich zeer vaak bijspijkeren om ingelicht te blijven van de nieuwste tendenzen in de wereld van ontwerpen.Zowel op technisch als op het vlak van design volgen we de laatste ontwikkelingen in de sector van nabij.

In ons eigen atelier, nabij van Zottegem realiseert onze ploeg van uiterst kundige vakmannen de projecten, beperkt of uitgebreid, van zeer diverse soort. De installatie van de lichtstraten wordt tot een goed einde gebracht door onze bekwame ploegen.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. Door de ideale combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan lichtstraten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in lichtstraten van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere lichtstraten over te gaan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle normen ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze lichtstraten ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in lichtstraten is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw lichtstraten ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Zottegem staat een team van vakbekwame experts paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke lichtstraten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte lichtstraten te plaatsen op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Enkele lichtstraten, een garage-ingang die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van lichtstraten. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met kundig advies van onze specialisten.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.