Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers te Erembodegem.

Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe. Hiertoe zijn we tot op vandaag nog heel blij dat we destijds de firma Reynaers aluminium als onze bevoorrechte partner kozen om onze profielen aan te leveren.

De firma Reynaers streeft immers dezelfde doelen als onszelf na:
“kwaliteit en goeie service aan een eerlijke prijs”

In 1998 vestigden we ons in de Zonnestraat te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van aluminium ramen en deuren over te gaan. Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er maandelijks werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats.