poorten Aalst - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Aalst

poorten Aalst

poorten Aalst - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Aalst

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar poorten in de omgeving van Aalst.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een zeer volledige keuze aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze specialisten geven u de meest geschikte poorten rekening houdend met de omgeving. In Aalst en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Die betrouwbare reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten appreciëren.

De allerbeste in poorten in Aalst en omgeving.

Bij het maken van de poorten zorgt de firma immer voor een onbetamelijk ontwerp, van modern tot klassiek en houdt vanzelfsprekend rekening met uw wensen op maat en het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een belangrijk punt van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de nieuwe technieken en tendensen op desing en technisch gebied.

In het eigen atelier, nabij van Aalst bewerkstelligt een werkploeg van ontzettend kundige stielmannen de ondernemingen, groot of klein, van uiterst gediversifieerde aard. de bekwame teams zorgen voor de plaatsing van de poorten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde combinatie van kwalitatieve materialen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is uiteraard van primordiaal belang en dat beseffen wij als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in poorten van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere poorten over te gaan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Aalst. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met alle regels betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Wat ons de standaard voor poorten bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw poorten maken

In ons atelier niet ver van Aalst staat een team van bedreven werknemers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte poorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Enkele poorten, een garage-ingang die binnenkort aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Aalst kiezen uit ons heel complete aanbod van uitvoeringen en modellen van poorten. Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen met gepast advies van onze experten.

Het is evident dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf grondig laat informeren.