poorten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Brakel

poorten Brakel

poorten Brakel - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Brakel

G&G Construct maakt al 15 jaar poorten bij Brakel.

De meest duidelijke uitleg om G&G Construct uit te leggen is als een veelzijdig etablissement met een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top poorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de onklopbaar als het aankomt op poorten bij Brakel.

Vooral onze coulante wijze van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit weten te garanderen voor een lage prijs, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

Uw leverancier in poorten bij Brakel.

Onze firma beoogt in het optimaliseren van de poorten een topontwerp waarbinnen in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan uw eisen en het budget. We zijn als firma zo veel mogelijk bezig, zowel op het vlak van techniek als artistiek, volledig mee te blijven van de nieuwste technieken en materialen die wereldwijd verkrijgbaar komen.

Een vakkundig team van gedreven vaklieden ontwikkelt in onze werkruimte bij Brakel de opdrachten. Onze doorknede werklieden weten raad met alle aanvragen van iedere omvang en iedere soort. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

klasse, stijl en sfeer. De keuzevan de meest geschikte hoogwaardige onderdelen is een kunst die wij zeer goed beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor poorten bij Brakel.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in poorten van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

Daarom besloten we in 1998 om zelf poorten en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving ivm. veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in poorten is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw poorten produceren

In ons atelier bij Brakel staat een ploeg van vakkundige werknemers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de poorten die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte poorten te komen plaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel kiezen uit ons enorm complete aanbod van modellen en uitvoeringen van poorten. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met deskundig advies van onze experten.

Dit soort voorname beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.