poorten Brussel - G&g Construct maakt de beste poorten niet ver van Brussel

poorten Brussel

poorten Brussel - G&g Construct maakt de beste poorten niet ver van Brussel

Reeds 15 jaar bouwen wij een degelijkimago uit als bedrijf in poorten bij Brussel.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een ongelofelijk grote waaier aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze specialisten garanderen u de juiste poorten voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar inzake poorten in en rond Brussel.

Voornamelijk onze vlotte manier van aanpak en het gegeven dat we supersterke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

De absolute nummer één voor poorten in en rond Brussel.

De deskundige vakmannen van G&G Construct genereren voor de cliënt een geschikt ontwerp op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze experts op regelmatige basis communiceren met onze klant en daarbij zijn wensen en budget respecteren. G&G Construct maakt er een erezaak van om mee te zijn wat betreft de meest recentste implementeerbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.De nieuwste methodes en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

In het eigen atelier, in de buurt van Brussel produceert onze ploeg van heel capabele vakmannen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van de meest uiteenlopende soort. de capabele werkploegen zorgen voor de plaatsing van de poorten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige combinatie van kwalitatieve bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van primordiaal belang en dat beseffen onze experts als geen ander. In elke budgetcategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in poorten in de buurt van Brussel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in poorten van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf poorten en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Brussel. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de broodnodige zorg gemaakt.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Wat ons de referentie voor poorten bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw poorten vervaardigd

In ons atelier niet ver van Brussel staat een ploeg van bedreven medewerkers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande poorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd vervaardigd. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Brussel in Apelterre

Enkele poorten, een garage-ingang die zeer spoedig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van poorten. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keus te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.