poorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste poorten niet ver van Denderleeuw

poorten Denderleeuw

poorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste poorten niet ver van Denderleeuw

G&G Construct maakt reeds 15 jaar poorten in de omgeving van Denderleeuw.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een ontzettend ruime waaier aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze deskundige mensen garanderen u de juiste poorten voor de omgeving. In Denderleeuw en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Voornamelijk de coulante manier van aanpak en het feit dat we oerdegelijke kwaliteit aanbieden voor in een competitieve prijsklasse, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

Uw leverancier voor poorten in de buurt van Denderleeuw.

G&G Construct beijvert bij het realiseren van de poorten een topontwerp waarbinnen voldoende rekening gehouden wordt met uw vragen rekening houdend met het financiële plaatje. We blijven als firma zo veel mogelijk bezig, zowel technisch als design, goed geïnformeerd te blijven van de nieuwste werkwijzen en materialen die over gans de wereld verkrijgbaar zijn.

Onze getrainde werklieden realiseren met zeer grote vaardigheid de opdrachten in ons eigen atelier vlakbij Denderleeuw: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe gevarieerd ook, af te maken. De technologische kennis van ons bedreven team geeft ons de kans om poorten van grote kwaliteit te prepareren. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat door een gewiekste oordeelkundige combinatie van hoogwaardige bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is uiteraard van uiterst groot belang en dat beseffen wij als geen ander. In iedere budgetklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve poorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor poorten in de buurt van Denderleeuw.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in poorten van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf poorten en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle regels over gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Waarom G&G Construct de nummer één in poorten is in Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw poorten vervaardigd

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een ploeg van bedreven medewerkers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de poorten die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen paraat om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Denderleeuw

Of u nu plannen heeft voor poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van poorten. Ons vakkundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u best met het nodige overleg.