poorten Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Dilbeek

poorten Dilbeek

poorten Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Dilbeek

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar poorten ontwikkelt bij Dilbeek.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Dilbeek, is een gereputeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de firmanaam laat vermoeden. Niet toevallig hebben wij talrijke referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Dankzij ons uiterst ruime aanbod vervaardigt G&G Construct poorten op maat voor u.

Top poorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over poorten in en rond Dilbeek.

Die smetteloze reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten smaken.

De allerbeste in poorten in Dilbeek en omstreken.

Bij het ontwikkelen van de poorten zorgt de onderneming immer voor een perfect design, van moderne of klassieke inslag en houdt daarbij rekening met uw aanwijzingen en de budgettaire mogelijkheden. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om in het voorste peleton te zitten van de meest recente productie- en bewerkingsmethodes en ontwikkelingen op artistiek en technisch gebied.

De opdrachten construeren de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, in de buurt van Dilbeek, met onderlegde bedreven stielmannen die klaar staan om de taken van enorm uiteenlopende soort en omvang af te maken. Onze vakkundige werkploegen dragen zorg voor de plaatsing van de poorten.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een correcte beredeneerde mix van hoogwaardige materialen die op duurzame en functionele manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is uiteraard van primordiaal belang en dat beseffen onze experts als geen ander. In iedere budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor poorten in de buurt van Dilbeek.

Geïnteresseerd in poorten van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere poorten over te gaan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Dilbeek. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van de firma een cursus hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit poorten.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in poorten is in Dilbeek en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw poorten ontwikkelen

Ons team van zeer vakkundige personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Dilbeek klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de poorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor poorten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedoorgang die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van poorten. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf uitgebreid laat informeren.