poorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Erpe-Mere

poorten Erpe-Mere

poorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Erpe-Mere

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in poorten bij Erpe-Mere.

G&G Construct beschikt over een uiterst ruim aanbod van poorten op maat.. Onze firma, gesitueerd in Apelterre nabij Erpe-Mere heeft in de regio een zeer stevige reputatie opgebouwd. Getuige daarvan vormen de talrijke referenties die G&G aanprijzen omwille van het knap verzorgde werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, poorten op maat is waar wij voor staan.

Top poorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. In Erpe-Mere en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Voornamelijk onze coulante manier van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

De beste in poorten in Erpe-Mere en omgeving.

Bij de fabricatie van de poorten zorgt G&G Construct steeds voor een volledig afgewerkt schaalmodel, van modern tot klassiek en houdt daarmee rekening met uw aanwijzingen en budget. We blijven als onderneming zeer veel bezig, zowel op het vlak van techniek als op artistiek vlak, up to date te blijven van de innoverendste technieken en materialen die in onze sector te krijgen zijn.

Een capabele werkploeg bestaande uit sterke vaklieden produceert in onze eigen werkplaats in de buurt van Erpe-Mere de projecten. De technologische kennis van ons bedreven team stelt ons in staat om poorten van hoge kwaliteit te prepareren. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende ondernemingen bevatten stijl, kwaliteit en sfeer.. duurzaamheid gebruiksgemak en de passende keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze medewerkers in ons werk een ziel stoppen.. Met eerbied voor iedereens prijsplafond creëren onze stielmannen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze poorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in poorten van een specialist bij Erpe-Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere poorten over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met alle normen over milieu, veiligheid, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Wat ons de standaard voor poorten bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw poorten vervaardigen

Ons team van heel ervaren werknemers staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de poorten die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer snel de afgewerkte poorten te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Enkele poorten, een garagepoort die noodzakelijk aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere kiezen uit ons zeer aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van poorten. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met deskundig advies van onze experts.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.