poorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Geraardsbergen

poorten Geraardsbergen

poorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Geraardsbergen

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in poorten bij Geraardsbergen.

De meest duidelijke wijze om G&G Construct te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een zeer ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze deskundige mensen geven u de best passende poorten voor de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over poorten in en rond Geraardsbergen.

Die smetteloze reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat ons cliënteel de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten smaken.

Uw specialist in poorten in de omgeving van Geraardsbergen.

Bij het produceren van de poorten zorgt onze onderneming immer voor een smetteloos design, van klassiek tot modern en houdt vanzelfsprekend rekening met uw aanwijzingen en budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om als eerste mee te zijn met de spiksplinternieuwe technieken en ontwikkelingen op desing en technisch gebied.

Een vakkundig team bestaande uit handige vakmensen ontwikkelt in onze werkplaats vlakbij Geraardsbergen de projecten. Onze bekwame mensen weten raad met allerlei opdrachten van elke grootte en elke soort. Een ploeg van vakmensen is verantwoordelijk voor de plaatsing van de op maat gemaakte poorten.

Onze alles omvattende totaalprojecten stralen stijl, kwaliteit en sfeer.. Door middel van de juiste combi van duurzaamheid, degelijkheid en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere budgetklasse naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in poorten in de buurt van Geraardsbergen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in poorten van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf poorten en andere zaken te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen wat betreft milieu, veiligheid, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in poorten is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw poorten vervaardigd

Onze ploeg van heel kundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Geraardsbergen paraat om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande poorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten extreem correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen in Apelterre

Enkele poorten, een garage-ingang die hoogst nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen de keuze maken uit ons enorm ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van poorten. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met gepast advies van onze kenners.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf grondig laat informeren.