poorten Haaltert - G&g Construct maakt de beste poorten niet ver van Haaltert

poorten Haaltert

poorten Haaltert - G&g Construct maakt de beste poorten niet ver van Haaltert

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar poorten maakt bij Haaltert.

Wij leveren voor iedere specifieke situatie poorten op maat van de klant. Onze firma, gelegen in Apelterre nabij Haaltert heeft in de omtrek een mooie reputatie verworven. Bewijs daarvan zijn de zeer talrijke referenties die G&G aanraden omwille van het veelzijdige werk en knappe prijs-kwaliteitverhouding. Anders gezegd, poorten op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze experts beloven u de best passende poorten in de omgeving. In Haaltert en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Vooral onze coulante wijze van werken en het feit dat we ijzersterke kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De absolute leider voor poorten in en rond Haaltert.

Onze eerste zaak inzake het maken van de poorten is het ontvouwen van een concept op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze vakmannen goed praten met onze klant en daarbij zijn prioriteitenlijstje en financiële luik in acht nemen. Onze onderneming blijft zich zeer vaak bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen betreffende ontwerpen.Zowel qua technologie als op artistiek vlak volgen we de laatste tendenzen in onze sector van nabij.

Een vakkundig team bestaande uit doorknede vakmensen ontwikkelt in ons eigen atelier vlakbij Haaltert de opdrachten. De technologische kennis van ons doorwinterde team biedt ons de mogelijkheid om poorten van ongeëvenaarde kwaliteit te vervaardigen. Een team van professionals is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte poorten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat dankzij een juiste oordeelkundige combinatie van hoogwaardige bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. Het kiezenvan de gepaste hoogwaardige bouwonderdelen is een stiel die wij tot in de puntjes weten toe te passen. In iedere prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de poorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in poorten van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere poorten over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Kundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle normen betreffende milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Wat ons de referentie voor poorten bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw poorten produceren

Onze ploeg van zeer bekwame medewerkers staat in ons atelier niet ver van Haaltert stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de poorten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte poorten te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Of u nu plannen heeft voor poorten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Haaltert kiezen uit ons uiterst complete aanbod van uitvoeringen en modellen van poorten. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze specialisten.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.