poorten Halle - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Halle

poorten Halle

poorten Halle - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Halle

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van poorten bij Halle.

Wij fabriceren voor elke specifieke situatie poorten op maat van de klant. G&G Construct, gelegen in Apelterre nabij Halle heeft in de regio een stevige reputatie verworven. Bewijs daarvan vormen de zeer talrijke referenties die ons bedrijf prijzen omwille van de onklopbare kwaliteit voor een performante prijs. Anders gezegd, poorten op maat is waar wij voor staan.

Onze specialisten garanderen u de geschikte poorten in de omgeving. In Halle en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Voornamelijk de vlotte wijze van werken en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

Uw specialist voor poorten in de buurt van Halle.

Bij het ontwikkelen van de poorten zorgt de onderneming telkens opnieuw voor een smetteloos model, van klassiek tot modern en houdt tegelijkertijd rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om in het voorste peleton te zitten van de nieuwe werkwijzen en trends op artistiek en technisch gebied.

Een vakkundig team bestaande uit competente vakmensen vervaardigt in onze werkruimte nabij Halle de projecten. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam stelt ons in staat om poorten van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette projecten ademen sfeer, stijl en kwaliteit.. Duurzaamheid, functionaliteit en de juiste keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat wij in ons werk een ziel steken.. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen elke budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de poorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor poorten in de buurt van Halle.

Interesse in poorten van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere poorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Wat ons de standaard voor poorten bij Halle maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw poorten ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Halle staat een ploeg van vakkundige medewerkers klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte poorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgesluisd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle kiezen uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van poorten. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze experts.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.