poorten Herzele - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Herzele

poorten Herzele

poorten Herzele - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Herzele

Al 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als bedrijf in poorten bij Herzele.

Veelzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Herzele. Niet voor niets hebben wij zeer veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij bieden een grote keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor poorten op ieders maat.

Top poorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naar streven. In Herzele en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Die terecht sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten appreciëren.

Uw expert voor poorten in de buurt van Herzele.

De deskundige vakmannen van G&G Construct genereren voor de cliënt een passend ontwerp op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze vakmannen op goede wijze overleggen met het cliënteel en daarbij zijn wensen en budget naleven. Onze onderneming blijft zich zo veel mogelijk bijspijkeren om ingelicht te blijven van de nieuwste stromingen inzake technieken ontwerpen en stijlen.De nieuwste methodes en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Een geoefende ploeg van deskundige vakmannen verzorgt in onze werkruimte vlakbij Herzele de opdrachten. De technische kennis van ons bedreven vakmannenteam stelt ons in staat om poorten van ongeëvenaarde kwaliteit te vervaardigen. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

sfeer, klasse en duurzaamheid. Materiaalkeuze is namelijk van uiterst groot belang en dat weten onze experts als geen ander. In iedere prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de poorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in poorten in de buurt van Herzele proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in poorten van een specialist bij Herzele

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere poorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met alle regels over gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Wat ons de standaard voor poorten bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw poorten gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Herzele staat een team van vakkundige werknemers paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte poorten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte poorten te komen inplaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten extreem correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Herzele

Of u nu plannen heeft voor poorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele de keuze maken uit ons heel uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van poorten. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze experten.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.