poorten Mere - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Mere

poorten Mere

poorten Mere - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Mere

Reeds 15 jaar bouwen wij een gereputeerd imago uit als specialist in poorten bij Mere.

G&G Construct heeft een heel uitgebreid aanbod van poorten op maat.. bij Mere is G&G Construct de referentie inzake poorten. Getuige vormen onze zeer talrijke referenties die ons loven vanwege de de straffe kwaliteit voor een lage prijs. Kortom, poorten op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze vakmensen geven u de geschikte poorten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar inzake poorten bij Mere.

Voornamelijk de flexibele wijze van aanpak en het feit dat we geweldige kwaliteit bieden voor ieder budget, worden geprezen door immer tevreden klanten.

De top in poorten bij Mere en omstreken.

De deskundige vakmannen van G&G Construct ontwikkelen voor de klant een performant ontwerp dat perfect past. Dat wil zeggen dat we op regelmatige basis communiceren met onze klant en uiteraard zijn verzuchtingen en financiële luik in acht nemen. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om mee te zijn inzake de recentste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologische zaken als op het vlak van vormgeving volgen onze medewerkers de meest recente trends in onze sector van nabij.

Een geoefende ploeg van deskundige vakmensen ontwikkelt in onze werkruimte bij Mere de projecten. De technische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om poorten van ongeëvenaarde kwaliteit te produceren. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat dankzij een juiste oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle materialen die op functionele en duurzame wijze geïmplementeerd worden. De keuzevan de meest geschikte kwalitatieve onderdelen is een kunst die wij als geen ander weten toe te passen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in poorten van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf poorten en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit poorten.

Waarom G&G Construct de nummer één in poorten is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw poorten vervaardigen

Ons team van uiterst kundige medewerkers staat in ons atelier bij Mere stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de poorten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Enkele poorten, een garage-ingang die weldra aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere de keuze maken uit ons enorm ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van poorten. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met kundig advies van onze kenners.

Het is evident dat u voor zo’n belangrijke keuze uzelf uitgebreid laat informeren.