poorten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Ninove

poorten Ninove

poorten Ninove - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Ninove

Al 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als specialist in poorten bij Ninove.

Veelzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Ninove. De talrijke referenties ondersteunen onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een grote keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor poorten voor in iedere situatie.

Onze vakmannen beloven u de juiste poorten in de omgeving. In Ninove en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat ons cliënteel de performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten te waarderen.

Uw leverancier in poorten in de omgeving van Ninove.

De deskundige vakmannen van G&G Construct vervaardigen voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft plegen onze stielmannen op grondige wijze overleg met de klanten om zo volledig als kan aan despecifieke verzuchtingen te gehoorzamen en netjes binnen de financiële afspraken te blijven opereren. Onze onderneming blijft zich in de mate van het mogelijke bijscholen om op de hoogte te zijn van de meest recente tendenzen aangaande technieken ontwerpen en stijlen.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen onze vakmannen de recentste ontwikkelingen in onze sector op de voet.

Een vakkundig team van deskundige vaklieden vervaardigt in onze eigen werkplaats in de buurt van Ninove de opdrachten. De technische kennis van ons geoefende team stelt ons in staat om poorten van hoge kwaliteit te produceren. Een team van professionals staat in voor de installatie van de op maat gemaakte poorten.

Onze alles omvattende ondernemingen stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. Door middel van de ideale combi van functionaliteit, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Met respect voor iedereens budget geven onze stielmannen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan poorten van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor poorten in de buurt van Ninove.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in poorten van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf poorten en andere dingen te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle regels wat betreft milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de standaard in poorten is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw poorten produceren

Onze ploeg van uiterst geoefende werknemers staat in ons atelier niet ver van Ninove te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke poorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte poorten te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele poorten, een garagepoort die weldra aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ninove de keuze maken uit ons zeer aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van poorten. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze experten.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.