poorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Oost-Vlaanderen

poorten Oost-Vlaanderen

poorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Oost-Vlaanderen

G&G Construct fabriceert al 15 jaar poorten in Oost-Vlaanderen.

G&G Construct heeft een heel uitgebreid aanbod van poorten op maat.. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre in Oost-Vlaanderen heeft in de het gebied een mooie reputatie opgebouwd. Bewijs daarvan zijn de talrijke referenties die G&G roemen vanwege het zeer volledige werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, poorten op maat is waar wij voor staan.

Onze vakmensen beloven u de geschikte poorten voor de omgeving. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat ons cliënteel onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten smaken.

Uw expert voor poorten in Oost-Vlaanderen.

Onze experts ontwikkelen voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect past. Voor die zaken houden al onze medewerkers op grondige wijze overleg met de klanten om zo ruim als mogelijk is aan despecifieke verzuchtingen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de financiële afspraken te blijven opereren. Onze firma blijft zich zeer vaak bijscholen om ingelicht te zijn van de modernste stromingen inzake ontwerpen.De meest recente werkwijzen en trends in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

In ons eigen atelier, in Oost-Vlaanderen realiseert onze werkploeg van uiterst knappe vakmensen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van de meest diverse aard. de professionele werkploegen dragen zorg voor de installatie van de poorten.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten bevatten kwaliteit en stijl.. Door gebruik van de meest geschikte combinatie van degelijkheid, functionaliteit en een verstandige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen iedere budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve poorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor poorten in Oost-Vlaanderen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in poorten van een specialist in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf poorten en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, in Oost-Vlaanderen. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving wat betreft gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in poorten is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw poorten ontwikkeld

Onze ploeg van uiterst vakkundige personeelsleden staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen klaar om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de poorten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte poorten te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Enkele poorten, een garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van poorten. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.