poorten Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Roosdaal

poorten Roosdaal

poorten Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste poorten niet ver van Roosdaal

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als fabrikant van poorten bij Roosdaal.

G&G Construct biedt een uiterst ruim aanbod van poorten op maat.. bij Roosdaal is G&G Construct de onbetwiste referentie betreffende poorten. Bewijs daarvan zijn onze ontzettend talrijke referenties die onze onderneming aanbevelen vanwege de de degelijke kwaliteit voor betaalbare prijzen. Zorgen voor poorten op maat is ons ultieme doel.

Top poorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experten samen met u naar streven. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft poorten bij Roosdaal.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten naar waarde te schatten.

De top in poorten bij Roosdaal en omgeving.

Onze onderneming viseert bij het ontwikkelen van de poorten een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen uiteraard voldaan wordt aan uw verwachtingen binnen het financiële plaatje. Onze firma maakt er een belangrijk streven van om helemaal mee te zijn met de innoverendste werkwijzen en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch gebied.

In ons eigen atelier, bij Roosdaal realiseert een team van ontzettend knappe vakmannen de ondernemingen, klein of groot, van zeer uiteenlopende soort. Onze capabele werkteams zorgen voor het installeren van de poorten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige mix van kwaliteitsvolle materialen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. De keuzevan de gepaste kwalitatieve bouwonderdelen is een kunst die wij tot in de puntjes weten toe te passen. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de poorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in poorten van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere poorten over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit poorten.

Wat ons de standaard voor poorten bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw poorten produceren

Ons team van heel ervaren werknemers staat in ons atelier bij Roosdaal paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande poorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte poorten te installeren op een even professionele methode als het werd gemaakt. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Of u nu plannen heeft voor poorten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons enorm complete aanbod van modellen en uitvoeringen van poorten. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met gepast advies van onze experts.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.