poorten Ternat - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Ternat

poorten Ternat

poorten Ternat - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Ternat

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van poorten bij Ternat.

G&G Construct heeft een heel uitgebreid aanbod van poorten op maat.. G&G Construct, gelegen in Apelterre nabij Ternat heeft in de omtrek een sterke reputatie verworven. Getuigen daarvan zijn de talrijke referenties die ons bedrijf loven vanwege de de zeer hoge kwaliteit voor goedkoop tarief. Streven naar perfecte poorten op maat is ons grote streefdoel.

Onze ervaren vakmensen beloven u de geschikte poorten in de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over poorten in en rond Ternat.

Voornamelijk onze vlotte wijze van aanpak en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit aanbieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door onze klanten.

Uw expert in poorten in de buurt van Ternat.

Bij het ontwikkelen van de poorten zorgt ons bedrijf immer voor een onbetamelijk model, van moderne of klassieke inslag en houdt vanzelfsprekend rekening met uw wensen op maat en het beschikbare budget. G&G Construct maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de nieuwe productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op artistiek en technisch gebied.

De opdrachten maken we in eigen de werkruimte, nabij van Ternat, met vakbekwame geoefende mensen die paraat staan om de taken van de meest uiteenlopende aard en grootte af te maken. Onze geoefende werkploegen zorgen voor het plaatsen van de poorten.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitstralen en dat door een juiste beredeneerde combinatie van kwaliteitsvolle materialen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is namelijk van prioritair belang en dat weten onze experts als geen ander. In iedere prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de poorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in poorten van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf poorten en andere zaken te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Vakbekwame mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben gevolgd over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit poorten.

De reden waarom G&G Construct de toprefentie in poorten is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw poorten ontwikkeld

Onze ploeg van uiterst vakkundige personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Ternat paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke poorten worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om heel vlug de afgewerkte poorten te komen plaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor poorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van poorten. Ons oordeelkundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keus te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u best met het nodige overleg.