poorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Zottegem

poorten Zottegem

poorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste poorten niet ver van Zottegem

Reeds 15 jaar bouwen wij een smetteloosimago uit als bedrijf in poorten bij Zottegem.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Zottegem, is een gereputeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere ‘range’ dan de bedrijfstitel doet vermoeden. Niet toevallig hebben wij veel referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij bezitten een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Dankzij ons ongelofelijk grote assortiment produceert G&G Construct poorten op maat voor u.

Top poorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts naar streven. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op poorten in en rond Zottegem.

Voornamelijk de flexibele manier van aanpak en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden geapprecieerd door immer tevreden klanten.

Uw leverancier voor poorten in de omgeving van Zottegem.

Onze onderneming beoogt bij het maken van de poorten een perfect design waarbinnen voldoende voldaan wordt aan uw vragen binnen het beschikbare budget. We blijven als firma zo veel mogelijk bezig, zowel technisch als op artistiek vlak, helemaal bij te zijn van de innovatiefste technieken en materialen die in onze sector verkrijgbaar zijn.

Onze onderlegde medewerkers maken met grote vaardigheid de opdrachten in de werkplaats nabij Zottegem: geen uitdaging gaan ze uit de weg om projecten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. Onze geoefende werknemers weten raad met uiteenlopende aanvragen van iedere grootte en iedere soort. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende ondernemingen ademen stijl, kwaliteit en sfeer.. degelijkheid, gebruiksgemak en de meest geschikte keuze van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij in ons product een ziel steken.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere budgetcategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve poorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in poorten in de buurt van Zottegem proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in poorten van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf poorten en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze poorten ten goede.

De reden waarom G&G Construct de standaard in poorten is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw poorten geproduceerd

In ons atelier niet ver van Zottegem staat een team van vakkundige experts paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de poorten die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte poorten te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Enkele poorten, een garagedeur die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons zeer ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van poorten. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met deskundig advies van onze deskundigen.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n belangrijke keuze uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.