profielen Aalst - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Aalst

profielen Aalst

profielen Aalst - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Aalst

G&G Construct maakt intussen 15 jaar profielen in de buurt van Aalst.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze specialisten waarborgen u de meest geschikte profielen voor de omgeving. In Aalst en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Vooral onze flexibele wijze van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geprezen door immer tevreden klanten.

Uw leverancier voor profielen in de buurt van Aalst.

De eerste bekommering wat betreft het produceren van de profielen is het uiteenzetten van een ontwerp op maat. Dat impliceert dat we op goede wijze praten met het cliënteel en daarbij zijn verzuchtingen en budgettaire wensen respecteren. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om mee te zijn betreffende de meest geavanceerde toepasbare technieken en materialen en die ook te implementeren.Zowel op technisch als op design volgen onze vakmannen de recentste ontwikkelingen in onze sector van nabij.

Onze geoefende lieden realiseren met grote vakmanschap de projecten in onze werkplaats vlakbij Aalst: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te krijgen. De technische kennis van ons ervaren team stelt ons in staat om profielen van hoge kwaliteit te fabriceren. Een ploeg van vakmensen is verantwoordelijk voor de plaatsing van de op maat gemaakte profielen.

Onze alles omvattende projecten ademen stijl, kwaliteit en sfeer.. duurzaamheid gebruiksgemak en de meest geschikte keus van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij in ons werk een ziel leggen.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke budgetklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor profielen in de buurt van Aalst.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in profielen van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere profielen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Aalst. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit profielen.

De reden waarom G&G Construct de standaard in profielen is in Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw profielen gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Aalst staat een team van kundige werknemers klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele methode als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke software berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Enkele profielen, een garagedeur die hoogst nodig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van profielen. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Het is evident dat u voor zo’n belangrijke beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.