profielen Brakel - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Brakel

profielen Brakel

profielen Brakel - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Brakel

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in profielen bij Brakel.

De nauwkeurigste wijze om G&G Construct te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze specialisten beloven u de juiste profielen in de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn wat betreft profielen bij Brakel.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten smaken.

De onbetwiste nummer één voor profielen bij Brakel.

Bij het ontwikkelen van de profielen zorgt G&G Construct iedere keer voor een onbetamelijk schaalmodel, van moderne of klassieke inslag en houdt daarmee rekening met uw richtlijnen en het beschikbare budget. We blijven als firma zo veel mogelijk bezig, zowel qua techniek als op artistiek vlak, op de hoogte te blijven van de meest recente technieken en materialen die op dit moment te gebruiken komen.

Een vakkundig team van bedreven vakmensen produceert in onze eigen werkplaats bij Brakel de opdrachten. Onze geoefende vakmensen weten raad met allerlei aanvragen van iedere grootte en iedere soort. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een juiste oordeelkundige combinatie van kwalitatieve bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. Het selecterenvan de meest geschikte hoogwaardige onderdelen is een kunst die wij extreem goed onder de knie hebben. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van elementair belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve profielen af. Na de installatie van de profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor profielen bij Brakel.

Interesse in profielen van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere profielen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze profielen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de standaard in profielen is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw profielen vervaardigen

In ons atelier bij Brakel staat een ploeg van geoefende werknemers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de profielen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van profielen. Ons vakkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf grondig laat informeren.