profielen Brussel - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Brussel

profielen Brussel

profielen Brussel - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Brussel

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van profielen bij Brussel.

G&G Construct, in Apelterre, niet ver van Brussel, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een grotere ‘range’ dan de naam laat vermoeden. De talrijke referenties zijn een indicatie onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Op deze manier zorgen wij voor profielen op ieders maat.

Onze vakmensen geven u de juiste profielen in de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op profielen in en rond Brussel.

Die sterke reputatie danken we vooral aan het feit dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten te waarderen.

De onbetwiste nummer één voor profielen in en rond Brussel.

Bij het fabriceren van de profielen zorgt de onderneming immer voor een onbetamelijk geraamte, van klassieke of moderne insteek en houdt uiteraard rekening met uw wensen op maat en het financiële plaatje. We zijn als innoverend bedrijf altijd bezig, zowel qua techniek als qua artistiek karakter, up to date te blijven van de innovatiefste technieken en materialen die wereldwijd te gebruiken zijn.

De projecten realiseren onze stielmannen in eigen atelier, in de buurt van Brussel, met bekwame geoefende stielmannen die paraat staan om de karweien van de meest uiteenlopende aard en omvang te volbrengen. de capabele werkteams dragen zorg voor de plaatsing van de profielen.

Steevast ademen onze afgewerkte producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. Door middel van de ideale samenstelling van duurzaamheid, degelijkheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producties een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor profielen in de buurt van Brussel.

Geïnteresseerd in profielen van een specialist bij Brussel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere profielen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit profielen.

Om welke reden G&G Construct de referentie in profielen is in Brussel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw profielen vervaardigd

onze groep van uiterst vakkundige personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Brussel paraat om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de profielen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor profielen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Brussel kiezen uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van profielen. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze kenners.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.