profielen Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Denderleeuw

profielen Denderleeuw

profielen Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Denderleeuw

G&G Construct maakt reeds 15 jaar profielen in de omtrek van Denderleeuw.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud vormen sterke punten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Niet voor niets hebben wij veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Met dank aan ons uiterst ruime assortiment vervaardigt G&G Construct profielen op maat voor u.

Top profielen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u naartoe willen. G&G Construct is de nummer èèn wat betreft profielen in en rond Denderleeuw.

Die betrouwbare reputatie danken we vooral aan de realiteit dat onze klanten de performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten appreciëren.

De onbetwiste leider voor profielen in en rond Denderleeuw.

De voornaamste bekommerdheid wat betreft het tot stand brengen van de profielen is het ontwikkelen van een schaalmodel op maat. Dat wil zeggen dat onze vakmannen voldoende praten met onze klant en uiteraard zijn vragenlijstje en budget naleven. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om mee te zijn op het vlak van de meest geavanceerde gangbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te gebruiken.De meest recente technieken en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

Een ervaren team van bedreven vakmannen verzorgt in ons eigen atelier in de buurt van Denderleeuw de opdrachten. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam geeft ons de kans om profielen van topkwaliteit te maken. Een ploeg van vakmensen is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte profielen.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten stralen stijl, kwaliteit en sfeer.. Door de ideale samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor ieders prijsplafond geven onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in profielen van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf profielen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze profielen ten goede.

De reden waarom G&G Construct de standaard in profielen is in Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen gefabriceerd

onze groep van heel bekwame personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Denderleeuw te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de profielen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Denderleeuw

Of u nu plannen heeft voor profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw de keuze maken uit ons enorm complete aanbod van uitvoeringen en modellen van profielen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze specialisten.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.