profielen Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Dilbeek

profielen Dilbeek

profielen Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Dilbeek

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als specialist in profielen bij Dilbeek.

G&G Construct bezit een zeer ruim aanbod van profielen op maat.. In de buurt van Dilbeek is G&G Construct de marktleider betreffende profielen. Het bewijs daarvan vormen onze zeer vele referenties die ons kunnen aanraden omwille van de hoge kwaliteit voor goedkoop tarief. Zorgen voor profielen op maat is ons grote doel.

Onze vakmensen beloven u de juiste profielen in de omgeving. In Dilbeek en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat al onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten smaken.

Uw expert voor profielen in de buurt van Dilbeek.

G&G Construct beijvert bij het ontwikkelen van de profielen een topontwerp waarbij uiteraard voldaan wordt aan uw eisen rekening houdend met het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een erezaak van om helemaal mee te zijn met de innoverendste technieken en trends op desing en technisch vlak.

Een vakkundig team van gedreven vaklieden produceert in ons eigen atelier vlakbij Dilbeek de opdrachten. Onze bekwame werknemers weten raad met alle opdrachten van elke schaal en iedere soort. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor het plaatsen van de op maat gemaakte profielen.

Steevast ademen onze projecten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Door gebruik van de ideale samenstelling van duurzaamheid, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond geven wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor profielen in de buurt van Dilbeek.

Geïnteresseerd in profielen van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere profielen over te gaan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Dilbeek. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de broodnodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit profielen.

Wat ons de topreferentie voor profielen bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen geproduceerd

Ons team van uiterst vakkundige personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Dilbeek paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke profielen worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlug de afgewerkte profielen te komen inplaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Enkele profielen, een garage-ingang die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Dilbeek kiezen uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van profielen. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u best met het nodige overleg.