profielen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Erpe-Mere

profielen Erpe-Mere

profielen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar profielen produceert bij Erpe-Mere.

G&G Construct heeft een uitgebreid aanbod van profielen op maat.. In de regio Erpe-Mere is G&G Construct de nummer één inzake profielen. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties die G&G roemen omwille van het veelzijdige werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Beknopt geformuleerd, profielen op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Top profielen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze specialisten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de nummer èèn inzake profielen in en rond Erpe-Mere.

Vooral onze flexibele wijze van werken en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit aanbieden voor ieder budget, worden geprezen door tevreden cliënteel.

De top in profielen in Erpe-Mere en omgeving.

De deskundige vakmannen van G&G Construct vervaardigen voor de klant een geschikt ontwerp op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze experts duidelijk praten met de cliënt en daarbij zijn eisen en financiële luik in acht nemen. G&G Construct blijft zich heel dikwijls bijscholen om op de hoogte te zijn van de meest innoverende ontwikkelingen inzake stijlen, technieken.Zowel qua technologische zaken als op het vlak van design volgen we de allerlaatste ontwikkelingen in de sector op de voet.

Onze ervaren werklieden maken met ongeziene vaardigheid de projecten in het atelier vlakbij Erpe-Mere: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, in orde te krijgen. Onze bekwame vakmensen weten raad met alle aanvragen van iedere grootte en iedere soort. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte profielen.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitademen en dat door een juiste oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. Het kiezenvan de juiste kwalitatieve bouwonderdelen is een stiel die wij tot in de puntjes beheersen. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in profielen van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf profielen en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle regels betreffende milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze profielen ten goede.

Wat ons de referentie voor profielen bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw profielen ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een team van geoefende stielmannen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte profielen te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van profielen. Ons deskundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keus te maken.

Het is evident dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.