profielen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Geraardsbergen

profielen Geraardsbergen

profielen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Geraardsbergen

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als bedrijf in profielen bij Geraardsbergen.

Meerzijdigheid en een ruime inhoud vormen de paradepaardjes van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Niet voor niets hebben wij veel referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beschikken over een grote keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor profielen voor in iedere situatie.

Onze vakmensen beloven u de best passende profielen in de omgeving. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat al onze klanten onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten appreciëren.

De onbetwiste nummer één voor profielen in en rond Geraardsbergen.

Bij het fabriceren van de profielen zorgt G&G Construct altijd voor een smetteloos plan, van klassieke of moderne insteek en houdt intussen rekening met uw wensen op maat en het financiële plaatje. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de innoverendste productie- en bewerkingsmethodes en trends op desing en technologisch gebied.

In het eigen atelier, in de buurt van Geraardsbergen maakt een team van ontzettend bekwame stielmannen de projecten, uitgebreid of minder uitgebreid, van zeer diverse soort. Onze geoefende werkteams zorgen voor het plaatsen van de profielen.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige mix van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïmplementeerd worden. De selectievan de meest geschikte hoogwaardige bouwonderdelen is een kunst die wij als geen ander weten toe te passen. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve profielen af. Na de installatie van de profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in profielen van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf profielen en andere dingen te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en ervaren medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving over milieu, gezondheid, veilighed, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze profielen ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in profielen is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw profielen ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een team van geoefende stielmannen klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de profielen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlot de afgewerkte profielen te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De databanken worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Enkele profielen, een garage-ingang die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van profielen. Ons vakkundig advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.