profielen Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Haaltert

profielen Haaltert

profielen Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Haaltert

Wij zijn reeds 15 jaar actief als fabrikant van profielen bij Haaltert.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Haaltert, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een grotere ‘range’ dan de naam doet uitschijnen. De zeer talrijke referenties bewijzen onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor profielen op ieders maat.

Top profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naartoe willen. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft profielen in en rond Haaltert.

Vooral de coulante wijze van werken en het gegeven dat we supersterke kwaliteit leveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door onze klanten.

Uw specialist in profielen in de buurt van Haaltert.

Onze primaire zaak als het aankomt op het produceren van de profielen is het uiteenzetten van een concept op maat. Dat betekent dat de vakmannen van G&G Construct duidelijk communiceren met onze klant en uiteraard zijn vragenlijstje en financiële luik respecteren. G&G Construct maakt er een halszaak van om mee te zijn met de meest geavanceerde beschikbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te benutten.De meest recente methodes en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Onze getrainde werklieden maken met knappe stielkennis de opdrachten in ons eigen atelier nabij Haaltert: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe uiteenlopend ook, in orde te krijgen. De technische kennis van ons bedreven vakmannenteam geeft ons de kans om profielen van hoge kwaliteit te prepareren. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten bevatten kwaliteit, stijl en sfeer.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de beste optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons werk een ziel steken.. Met eerbied voor iedereens prijsplafond vervaardigen onze vakmensen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in profielen van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf profielen en andere zaken te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Vakbekwame mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze profielen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in profielen is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen geproduceerd

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een ploeg van vakkundige medewerkers klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte profielen te plaatsen op een even professionele methode als het werd gemaakt. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Of u nu plannen heeft voor profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van profielen. Ons onderbouwd advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u best met het nodige overleg.