profielen Halle - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Halle

profielen Halle

profielen Halle - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Halle

G&G Construct construeert intussen 15 jaar profielen in de buurt van Halle.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Halle, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de bedrijfstitel doet uitschijnen. Niet zomaar hebben wij veel referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. G&G Construct biedt een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons zeer uitgebreide assortiment vervaardigt G&G Construct profielen op maat voor u.

Top profielen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft profielen in en rond Halle.

Die smetteloze reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat onze klanten de performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

Uw expert voor profielen in de omgeving van Halle.

Ons bedrijf beoogt bij het fabriceren van de profielen een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen zoveel mogelijk voldaan wordt aan alle eisen binnen het budget. We zijn als onderneming altijd bezig, zowel op het vlak van techniek als design, helemaal bij te blijven van de allernieuwste technieken en materialen die op dit moment te krijgen zijn.

De bestellingen realiseren onze stielmannen in het atelier, vlakbij van Halle, met onderlegde ervaren mensen die klaar zijn om de opdrachten van zeer uiteenlopende soort en omvang te volbrengen. De plaatsing van de profielen wordt tot een goed einde gebracht door onze capabele teams.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitstralen en dat door een juiste beredeneerde combinatie van kwalitatieve bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is natuurlijk van niet te onderschatten belang en dat beseffen onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in profielen in de buurt van Halle proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in profielen van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere profielen over te gaan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Halle. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit profielen.

Waarom G&G Construct de toprefentie in profielen is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw profielen maken

In ons atelier niet ver van Halle staat een ploeg van geoefende vakmensen klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de profielen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Enkele profielen, een garage-ingang die hoogst nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle kiezen uit ons zeer complete aanbod van modellen en uitvoeringen van profielen. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met kundig advies van onze experten.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.