profielen Herzele - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Herzele

profielen Herzele

profielen Herzele - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Herzele

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar profielen maakt bij Herzele.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een zeer volledige waaier aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze vakmannen geven u de geschikte profielen voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar inzake profielen in en rond Herzele.

Die terecht sterke reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat al onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten smaken.

De top in profielen in Herzele en omgeving.

De allereerste stap wat betreft het produceren van de profielen is het ontwikkelen van een concept op maat. Daarvoor houden al onze medewerkers uitgebreid overleg met de cliënten om zo nauwgezet als kan aan de persoonlijke wensen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om mee te zijn betreffende de meest recentste toepasbare technieken en materialen en die ook toe te passen.Zowel op technisch als op artwork volgen we de meest recente tendenzen in onze sector van nabij.

De bestellingen realiseren onze mensen in het atelier, niet ver van van Herzele, met bekwame ervaren stielmannen die klaar staan om de karweien van uiterst uiteenlopende aard en omvang te volbrengen. Onze bekwame teams zorgen voor het installeren van de profielen.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten stralen sfeer, stijl en kwaliteit.. duurzaamheid gebruiksgemak en de correcte optie van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel steken.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke budgetklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor profielen in de buurt van Herzele.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in profielen van een specialist bij Herzele

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere profielen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er iedere maand werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit profielen.

Wat ons de referentie voor profielen bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen ontwikkeld

Ons team van zeer vakkundige mensen staat in ons atelier niet ver van Herzele te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de profielen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Herzele

Of u nu plannen heeft voor profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van profielen. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze deskundigen.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.