profielen Mere - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Mere

profielen Mere

profielen Mere - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Mere

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van profielen bij Mere.

G&G Construct, in Apelterre, bij Mere, is een gereputeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere ‘range’ dan de naam laat uitschijnen. De talrijke referenties zijn een indicatie onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons heel ruime aanbod maakt G&G Construct profielen op maat voor u.

Top profielen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts naar streven. bij Mere en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat al onze klanten onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten te waarderen.

De nummer één in profielen bij Mere en omstreken.

G&G Construct beoogt in het ontwikkelen van de profielen een perfect design waarin vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met alle wensen binnen het budgettaire plaatje. G&G Construct maakt er een belangrijk streven van om als eerste mee te zijn met de spiksplinternieuwe productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op desing en technologisch vlak.

In ons eigen atelier, bij Mere bewerkstelligt onze werkploeg van uiterst bekwame vakmannen de opdrachten, klein of groot, van zeer diverse soort. de vakkundige ploegen dragen zorg voor het plaatsen van de profielen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitstralen en dat met dank aan een correcte beredeneerde mix van kwalitatieve bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïnstalleerd worden. Het selecterenvan de meest geschikte kwalitatieve bouwonderdelen is een ambacht die wij extreem goed onder de knie hebben. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in profielen van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere profielen over te gaan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en ervaren mensen met de nodige zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit profielen.

Wat ons de topreferentie voor profielen bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen gemaakt

onze groep van uiterst geoefende mensen staat in ons atelier bij Mere klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de profielen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlot de afgewerkte profielen te komen installeren. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Enkele profielen, een garagedeur die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van profielen. Ons onderbouwd advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.