profielen Ninove - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Ninove

profielen Ninove

profielen Ninove - G&g Construct maakt de uniekste profielen niet ver van Ninove

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van profielen bij Ninove.

De meest nauwkeurige uitleg om G&G Construct uit te leggen is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Onze vakmensen garanderen u de geschikte profielen in de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn inzake profielen in en rond Ninove.

Die betrouwbare reputatie danken we vooral aan de realiteit dat onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De allerbeste in profielen in Ninove en omgeving.

Onze firma viseert in het fabriceren van de profielen een topdesign waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met uw eisen en het budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om helemaal mee te zijn met de innoverendste productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op artistiek en technologisch vlak.

De projecten construeren onze mensen in het atelier, in de buurt van Ninove, met onderlegde ervaren stielmannen die paraat zijn om de vragen van enorm brede aard en omvang af te maken. Onze vakkundige ploegen dragen zorg voor de plaatsing van de profielen.

Steeds ademen onze projecten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. degelijkheid, gebruiksgemak en de best passende keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze medewerkers in ons werk een ziel stoppen.. Met respect voor iedereens budget geven onze stielmannen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor profielen in de buurt van Ninove.

Geïnteresseerd in profielen van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf profielen en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit profielen.

Wat ons de referentie voor profielen bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw profielen maken

In ons atelier niet ver van Ninove staat een team van vakbekwame stielmannen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de profielen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte profielen te komen installeren. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Of u nu plannen heeft voor profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ninove kiezen uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van profielen. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met kundig advies van onze specialisten.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.