profielen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Oost-Vlaanderen

profielen Oost-Vlaanderen

profielen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Oost-Vlaanderen

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van profielen in Oost-Vlaanderen.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn grote troeven van G&G Construct in Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Niet zomaar hebben wij veel referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons ongelofelijk grote assortiment biedt G&G Construct profielen op maat voor u.

Top profielen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze mensen samen met u naartoe willen. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Die betrouwbare reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat al onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten smaken.

De nummer één in profielen in Oost-Vlaanderen en omgeving.

Onze ervaren experts genereren voor u een performant ontwerp dat perfect op maat is. Voor die zaken houden al onze medewerkers op grondige wijze overleg met de cliënten om zo volledig mogelijk aan despecifieke eisen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om mee te zijn betreffende de modernste gangbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te gebruiken.Zowel op technisch als op artwork volgen onze medewerkers de laatste trends in onze sector op de voet.

De projecten vervaardigen onze vakmensen in het atelier, in Oost-Vlaanderen, met onderlegde geroutineerde stielmannen die paraat zijn om de opdrachten van zeer brede aard en omvang te volbrengen. Onze vakkundige werkploegen zorgen voor de plaatsing van de profielen.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: door de schitterende degelijkheid ademen ze klasse stijl en sfeer uit. Het kiezenvan de gepaste hoogwaardige materialen is een ambacht die wij tot in de puntjes onder de knie hebben. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in profielen in Oost-Vlaanderen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in profielen van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf profielen en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, in Oost-Vlaanderen. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit profielen.

De reden waarom G&G Construct de maatstaf in profielen is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen vervaardigd

Onze ploeg van zeer bekwame personeelsleden staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen stand by om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de profielen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlug de afgewerkte profielen te komen installeren. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Enkele profielen, een garage-ingang die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen de keuze maken uit ons zeer aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van profielen. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met deskundig advies van onze experts.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.