profielen Roosdaal - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Roosdaal

profielen Roosdaal

profielen Roosdaal - G&g Construct maakt de beste profielen niet ver van Roosdaal

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van profielen bij Roosdaal.

De beste uitleg om G&G Construct te beschrijven is als een meerzijdig etablissement met een zeer ruime keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over profielen bij Roosdaal.

Die goede reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat ons cliënteel onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten te waarderen.

De absolute leider voor profielen bij Roosdaal.

De belangrijkste bekommering als het aankomt op het fabriceren van de profielen is het klaarmaken van een design op maat. Dat wil zeggen dat de vakmannen van G&G Construct duidelijk communiceren met het cliënteel en uiteraard zijn prioriteitenlijstje en financiële luik naleven. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om mee te zijn op het vlak van de meest geavanceerde beschikbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.De allerlaatste methodes en trends in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

In het eigen atelier, bij Roosdaal maakt onze werkploeg van enorm kundige stielmannen de projecten, beperkt of uitgebreid, van de meest diverse aard. de capabele ploegen zorgen voor de installatie van de profielen.

klasse, stijl en sfeer. De keuzevan de juiste kwalitatieve materialen is een stiel die wij extreem goed weten toe te passen. In iedere budgetcategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in profielen van een specialist bij Roosdaal

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere profielen over te gaan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er maandelijks inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit profielen.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in profielen is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen geproduceerd

onze groep van heel kundige medewerkers staat in ons atelier bij Roosdaal paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte profielen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Of u nu plannen heeft voor profielen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons enorm uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van profielen. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met gepast advies van onze deskundigen.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.