profielen Ternat - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Ternat

profielen Ternat

profielen Ternat - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Ternat

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerdimago uit als bedrijf in profielen bij Ternat.

Wij vervaardigen voor iedere specifieke situatie profielen op maat van de klant. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre nabij Ternat heeft in de regio een mooie reputatie verworven. Getuige daarvan zijn de ongelofelijk vele referenties die G&G aanraden omwille van het alles omvattend werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor profielen op maat is ons grote streven.

Onze specialisten beloven u de meest geschikte profielen rekening houdend met de omgeving. In Ternat en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Vooral onze coulante manier van aanpak en het feit dat we degelijke kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

De beste in profielen in Ternat en omgeving.

Onze experts genereren voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft houden we op grondige wijze overleg met de klanten om zo vlot mogelijk aan de persoonlijke vragen te gehoorzamen en netjes binnen het budget te blijven. Ons bedrijf maakt er een topprioriteit van om mee te zijn wat betreft de geavanceerdste gebruikte technieken en materialen en die ook te gebruiken.De modernste werkwijzen en ontwikkelingen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In het eigen atelier, nabij van Ternat produceert een ploeg van ontzettend geoefende vakmannen de opdrachten, groot of klein, van zeer gediversifieerde aard. Onze geoefende ploegen dragen zorg voor de installatie van de profielen.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een juiste oordeelkundige mix van kwalitatieve bouwonderdelen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. De selectievan de juiste kwalitatieve bouwonderdelen is een stiel die wij extreem goed weten toe te passen. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in profielen in de buurt van Ternat proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in profielen van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf profielen en andere zaken te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving over gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze profielen ten goede.

Wat ons de topreferentie voor profielen bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw profielen gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van geoefende experts paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de profielen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlug de afgewerkte profielen te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De databanken worden online van de computer doorgegeven naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ternat

Of u nu plannen heeft voor profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van profielen. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keus te maken.

Het is evident dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.