profielen Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Zottegem

profielen Zottegem

profielen Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste profielen niet ver van Zottegem

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar profielen in de omtrek van Zottegem.

De meest duidelijke uitleg om G&G Construct uit te leggen is als een veelzijdig etablissement met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze deskundige mensen beloven u de juiste profielen voor de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn inzake profielen in en rond Zottegem.

Die goede reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat ons cliënteel onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten appreciëren.

De nummer één in profielen in Zottegem en omstreken.

Onze allereerste bekommerdheid als het aankomt op het maken van de profielen is het uiteenzetten van een ontwerp op maat. Daarvoor plegen onze mensen uitgebreid overleg met de klanten om zo nauwkeurig als binnen de mogelijkheden ligt aan despecifieke eisen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de prijsklasse te blijven. Onze firma maakt er een groot streven van om up to date te zijn wat betreft de geavanceerdste toepasbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.De allerlaatste methodes en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

Een capabele werkploeg van doorknede vaklieden produceert in onze eigen werkplaats nabij Zottegem de projecten. De technologische kennis van ons ervaren vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om profielen van topkwaliteit te fabriceren. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat dankzij een juiste beredeneerde mix van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van zeer groot belang en dat beseffen wij als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve profielen af. Na de installatie van de profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor profielen in de buurt van Zottegem.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in profielen van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf profielen en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle regels in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze profielen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de standaard in profielen is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw profielen ontwikkelen

Onze ploeg van zeer kundige werknemers staat in ons atelier niet ver van Zottegem paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de profielen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte profielen te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem kiezen uit ons enorm aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van profielen. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze kenners.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.