ramen Aalst - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Aalst

ramen Aalst

ramen Aalst - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Aalst

G&G Construct fabriceert reeds 15 jaar ramen in de omgeving van Aalst.

G&G Construct biedt een zeer ruim aanbod van ramen op maat.. Onze firma, gelegen in Apelterre nabij Aalst heeft in de streek een zeer degelijke reputatie opgebouwd. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties die G&G roemen vanwege het veelzijdige werk en performante prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, ramen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Top ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts naar streven. G&G Construct is de onbetwiste marktleider inzake ramen in en rond Aalst.

Vooral onze flexibele wijze van aanpak en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door onze klanten.

Uw leverancier in ramen in de omgeving van Aalst.

Onze firma viseert bij het fabriceren van de ramen een geperfectioneerd ontwerp waarin voldoende rekening gehouden wordt met alle verwachtingen binnen het financiële plaatje. We blijven als onderneming niet aflatend bezig, zowel technisch als op artistiek vlak, goed geïnformeerd te blijven van de nieuwste werkwijzen en materialen die over gans de wereld op de markt zijn.

Onze bedreven medewerkers realiseren met grote vakkundigheid de opdrachten in het atelier nabij Aalst: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. De technische kennis van ons ervaren vakmannenteam stelt ons in staat om ramen van ongeëvenaarde kwaliteit te maken. Een team van professionals staat in voor het installeren van de op maat gemaakte ramen.

Altijd opnieuw stralen onze producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Door gebruik van de meest geschikte samenstelling van duurzaamheid, degelijkheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor ramen in de buurt van Aalst.

Interesse in ramen van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

Daarom besloten we in 1998 om zelf ramen en andere zaken te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en vakkundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving over gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Wat ons de referentie voor ramen bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen vervaardigd

In ons atelier niet ver van Aalst staat een ploeg van kundige vakmensen paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de ramen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlug de afgewerkte ramen te komen installeren. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Of u nu plannen heeft voor ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van ramen. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort voorname beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.