ramen Brakel - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Brakel

ramen Brakel

ramen Brakel - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Brakel

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van ramen bij Brakel.

Veelzijdigheid en een grote inhoud vormen grote troeven van G&G Construct in Appelterre, bij Brakel. Niet toevallig hebben wij zeer veel referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor ramen op uw maat.

Onze vakmannen beloven u de juiste ramen in de omgeving. bij Brakel en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het feit dat we degelijke kwaliteit weten te garanderen voor betaalbare prijzen, worden geprezen door tevreden klanten.

De absolute nummer één voor ramen bij Brakel.

Onze mensen genereren voor u een degelijk ontwerp dat perfect past. Dat betekent dat onze vakmannen voldoende praten met het cliënteel en daarbij zijn prioriteitenlijstje en budgettaire wensen respecteren. Ons bedrijf maakt er een breekpunt van om up to date te zijn inzake de meest recentste toepasbare technieken en materialen en die ook te implementeren.Zowel qua technologie als op het vlak van design volgen onze vakmannen de allerlaatste ontwikkelingen in de sector van nabij.

Een geoefende ploeg van gedreven vakmensen vervaardigt in onze werkruimte bij Brakel de opdrachten. Onze bekwame werklieden weten raad met uiteenlopende opdrachten van elke omvang en elke soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten bevatten kwaliteit en stijl.. Door middel van de juiste mix van degelijkheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Met eerbied voor iedereens prijsplafond onze vakmensen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in ramen van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere ramen over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit ramen.

Wat ons de standaard voor ramen bij Brakel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw ramen ontwikkeld

Onze ploeg van zeer geoefende werknemers staat in ons atelier bij Brakel paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de ramen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om heel vlug de afgewerkte ramen te komen plaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Enkele ramen, een garagedeur die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van ramen. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Voor een dergelijke belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.