ramen Brussel - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Brussel

ramen Brussel

ramen Brussel - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Brussel

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van ramen bij Brussel.

De meest nauwkeurige manier om G&G Construct te omschrijven is als een meerzijdig bedrijf met een zeer ruime stock aan duurzame profielen en materialen.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de geschikte ramen rekening houdend met de omgeving. In Brussel en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Die goede reputatie danken we vooral aan het feit dat al onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

Uw leverancier voor ramen in de buurt van Brussel.

Onze onderneming viseert bij het produceren van de ramen een topontwerp waarin zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met uw wensen rekening houdend met het beschikbare budget. We blijven als firma altijd bezig, zowel technisch als op artistiek vlak, goed geïnformeerd te zijn van de innoverendste bewerkingsmethodes en materialen die in onze sector op de markt komen.

In ons eigen atelier, nabij van Brussel produceert onze werkploeg van zeer ervaren vakmannen de ondernemingen, klein of groot, van uiterst diverse soort. de capabele werkploegen dragen zorg voor het installeren van de ramen.

Onze maximaal opgezette ondernemingen bevatten stijl, kwaliteit en sfeer.. Door middel van de meest geschikte samenstelling van duurzaamheid, degelijkheid en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met eerbied voor iedereens prijsplafond ontwikkelen wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor ramen in de buurt van Brussel.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in ramen van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf ramen en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Brussel. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en kundige medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving ivm. gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Wat ons de referentie voor ramen bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw ramen vervaardigen

Ons team van uiterst kundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Brussel te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de ramen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte ramen te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Brussel in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van ramen. Ons vakkundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.