ramen Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Denderleeuw

ramen Denderleeuw

ramen Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Denderleeuw

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar ramen in de omtrek van Denderleeuw.

De duidelijkste uitleg om G&G Construct te omschrijven is als een veelzijdig etablissement met een zeer ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze ervaren vakmensen garanderen u de best passende ramen in de omgeving. In Denderleeuw en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Die goede reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat ons cliënteel onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten smaken.

De onbetwiste nummer één voor ramen in en rond Denderleeuw.

Onze onderneming beijvert bij het maken van de ramen een topdesign waarbinnen uiteraard rekening gehouden wordt met uw vragen rekening houdend met het beschikbare budget. Onze firma maakt er een halszaak van om in het voorste peleton te zitten van de recenstste werkwijzen en trends op desing en technisch gebied.

De bestellingen vervaardigen we in het de werkruimte, nabij van Denderleeuw, met bekwame geroutineerde mensen die paraat staan om de taken van de meest brede aard en omvang tot een goed einde te brengen. De installatie van de ramen wordt grondig aangepakt door onze professionele ploegen.

Altijd opnieuw stralen onze projecten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. Dankzij de ideale mix van degelijkheid, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor ramen in de buurt van Denderleeuw.

Geïnteresseerd in ramen van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere ramen over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met alle regels in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Wat ons de standaard voor ramen bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw ramen maken

Ons team van zeer bekwame werknemers staat in ons atelier niet ver van Denderleeuw klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de ramen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte ramen te komen plaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van ramen. Ons deskundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.