ramen Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Dilbeek

ramen Dilbeek

ramen Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Dilbeek

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar ramen ontwikkelt bij Dilbeek.

De nauwkeurigste wijze om G&G Construct te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze deskundige vakmensen naar streven. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over ramen in en rond Dilbeek.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten appreciëren.

De allerbeste in ramen in Dilbeek en omstreken.

Onze ervaren experts construeren voor u een performant ontwerp op maat. Dat betekent dat we op regelmatige basis praten met de cliënt en uiteraard zijn vragenlijstje en budgettaire wensen in acht nemen. G&G Construct blijft zich heel dikwijls bijspijkeren om op de hoogte te blijven van de recentste stromingen aangaande stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel qua technologische zaken als op het vlak van design volgen onze medewerkers de recentste ontwikkelingen in de sector van nabij.

De opdrachten realiseren onze mensen in eigen atelier, nabij van Dilbeek, met vakbekwame ervaren stielmannen die paraat staan om de taken van de meest brede aard en grootte tot een goed einde te brengen. De plaatsing van de ramen wordt gedaan door onze professionele ploegen.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige combinatie van hoogwaardige bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïnstalleerd worden. Het selecterenvan de meest geschikte kwalitatieve onderdelen is een ambacht die wij zeer goed weten toe te passen. In elke prijsklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor ramen in de buurt van Dilbeek.

Geïnteresseerd in ramen van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf ramen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Dilbeek. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er iedere maand werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit ramen.

De reden waarom G&G Construct de toprefentie in ramen is in Dilbeek en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen vervaardigd

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een team van kundige werknemers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de ramen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte ramen te plaatsen op een even professionele manier als het werd vervaardigd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Dilbeek

Enkele ramen, een garagedeur die zeer dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van ramen. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke belangrijke beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.