ramen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Erpe-Mere

ramen Erpe-Mere

ramen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Erpe-Mere

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van ramen bij Erpe-Mere.

Wij produceren voor elke mogelijke aanvraag ramen op maat van de klant. G&G Construct, gelegen in Apelterre nabij Erpe-Mere heeft in de het gebied een zeer degelijke reputatie verdiend. Overtuigend bewijs daarvan zijn de zeer vele referenties die G&G aanprijzen voor het zeer volledige werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, ramen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze vakmannen waarborgen u de meest geschikte ramen voor de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het gaat over ramen in en rond Erpe-Mere.

Die smetteloze reputatie danken we vooral aan de realiteit dat onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten te waarderen.

De onbetwiste nummer één voor ramen in en rond Erpe-Mere.

Onze onderneming beijvert bij het realiseren van de ramen een topontwerp waarin uiteraard rekening gehouden wordt met alle verlangens en het budget. We blijven als innoverend bedrijf niet aflatend bezig, zowel qua techniek als design, helemaal bij te blijven van de innoverendste werkwijzen en materialen die over gans de wereld beschikbaar komen.

De bestellingen vervaardigen de vakmensen van G&G Construct in eigen de werkruimte, in de buurt van Erpe-Mere, met vakbekwame geroutineerde stielmannen die klaar zijn om de vragen van uiterst uiteenlopende aard en omvang tot een goed einde te brengen. de vakkundige ploegen dragen zorg voor de plaatsing van de ramen.

sfeer, klasse en stijl. Het selecterenvan de meest geschikte hoogwaardige materialen is een kunst die wij zeer goed beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor ramen in de buurt van Erpe-Mere.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in ramen van een specialist bij Erpe-Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf ramen en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met alle regels in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in ramen is in Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw ramen vervaardigen

onze groep van uiterst ervaren personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande ramen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om heel vlot de afgewerkte ramen te komen installeren. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Enkele ramen, een garage-ingang die noodzakelijk aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van ramen. Ons vakkundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.