ramen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Geraardsbergen

ramen Geraardsbergen

ramen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar ramen in de omtrek van Geraardsbergen.

Meerzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. De talrijke referenties betrouwbare graadmeter van onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een ruime keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Met dank aan ons zeer grote aanbod produceert G&G Construct ramen op maat voor u.

Onze vakmensen beloven u de meest geschikte ramen in de omgeving. In Geraardsbergen en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Die goede reputatie danken we vooral aan het feit dat onze klanten onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

Uw leverancier in ramen in de omgeving van Geraardsbergen.

Onze experts construeren voor de cliënt een degelijk ontwerp op maat. Wat dat betreft plegen onze mensen op grondige wijze samenspraak met de klanten om zo vlot als kan aan de persoonlijke verzuchtingen te voldoen en mooi binnen de prijsklasse te blijven opereren. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om mee te zijn inzake de meest geavanceerde gangbare technische hoogstandjes en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op artwork volgen onze medewerkers de allernieuwste ontwikkelingen in onze sector op de voet.

De bestellingen produceren de vakmensen van G&G Construct in het atelier, vlakbij van Geraardsbergen, met vakbekwame geroutineerde stielmannen die klaar zijn om de karweien van zeer gevarieerde soort en omvang tot een goed einde te brengen. De installatie van de ramen wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren ploegen.

Onze alles omvattende projecten stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. Functionaliteit, duurzaamheid en de correcte keuze van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons product een ziel creëren.. Met eerbied voor iedereens budget vervaardigen onze stielmannen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor ramen in de buurt van Geraardsbergen.

Geïnteresseerd in ramen van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere ramen over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle regels over milieu, gezondheid, veilighed, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Wat ons de standaard voor ramen bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen geproduceerd

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een ploeg van bedreven werknemers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de ramen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte ramen te plaatsen op een even professionele wijze als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen in Apelterre

Enkele ramen, een garagedeur die binnenkort aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen de keuze maken uit ons uiterst complete aanbod van uitvoeringen en modellen van ramen. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.