ramen Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Haaltert

ramen Haaltert

ramen Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Haaltert

Reeds 15 jaar bouwen wij een smetteloosimago uit als bedrijf in ramen bij Haaltert.

Meerzijdigheid en een grote inhoud vormen speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Haaltert. Niet voor niets hebben wij talrijke referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons zeer grote aanbod maakt G&G Construct ramen op maat voor u.

Top ramen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze experten samen met u naar streven. In Haaltert en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan de realiteit dat ons cliënteel de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten te waarderen.

Uw leverancier in ramen in de omgeving van Haaltert.

Onze mensen vervaardigen voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft houden we uitgebreid samenspraak met de cliënten om zo nauwkeurig als kan aan despecifieke wensen te gehoorzamen en netjes binnen het budget te blijven. Onze onderneming maakt er een breekpunt van om mee te zijn met de meest recentste toepasbare technieken en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op design volgen onze medewerkers de laatste trends in onze sector van nabij.

Een vakkundig team bestaande uit gedreven vaklieden produceert in onze werkruimte in de buurt van Haaltert de opdrachten. Onze bekwame vakmensen weten raad met alle opdrachten van elke omvang en iedere soort. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte ramen.

Onze alles omvattende ondernemingen stralen kwaliteit, stijl en sfeer.. Functionaliteit, duurzaamheid en de beste optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij in ons werk een ziel creëren.. Met respect voor ieders prijsplafond vervaardigen onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in ramen in de buurt van Haaltert proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in ramen van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf ramen en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Haaltert. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks inspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit ramen.

Waarom G&G Construct de nummer één in ramen is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen vervaardigd

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een team van vakbekwame werknemers klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande ramen worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen paraat om uw afgewerkte ramen te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Of u nu plannen heeft voor ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagepoort die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van ramen. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke belangrijke keuze uzelf uitgebreid laat informeren.