ramen Halle - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Halle

ramen Halle

ramen Halle - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Halle

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in ramen bij Halle.

G&G Construct heeft een zeer uitgebreid aanbod van ramen op maat.. In de omtrek van Halle is G&G Construct de allerbeste inzake ramen. Het bewijs daarvan vormen de honderden referenties die onze onderneming kunnen aanbevelen omwille van de onklopbare kwaliteit voor een lage prijs. Beknopt geformuleerd, ramen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Top ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over ramen in en rond Halle.

Die betrouwbare reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat al onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten appreciëren.

De absolute leider voor ramen in en rond Halle.

De voornaamste bekommernis als het aankomt op het tot stand brengen van de ramen is het klaarmaken van een raamwerk op maat. Dat betekent dat onze experts vlot overleggen met de cliënt en uiteraard zijn vragenlijstje en budget in acht nemen. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn betreffende de geavanceerdste implementeerbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te benutten.De allerlaatste werkwijzen en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Onze ervaren medewerkers realiseren met knappe stielkennis de opdrachten in ons eigen atelier vlakbij Halle: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, in orde te krijgen. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam geeft ons de kans om ramen van grote kwaliteit te vervaardigen. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte ramen.

Al onze producten hebben een ding gemeen: dankzij de sterke quality ademen ze sfeer stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is logischerwijs van prioritair belang en dat weten wij als geen ander. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in ramen in de buurt van Halle proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in ramen van een specialist bij Halle

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere ramen over te gaan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving ivm. gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in ramen is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen vervaardigd

Ons team van heel bekwame werknemers staat in ons atelier niet ver van Halle klaar om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de ramen die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte ramen te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Halle, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van ramen. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keus te maken.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.