ramen Herzele - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Herzele

ramen Herzele

ramen Herzele - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Herzele

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van ramen bij Herzele.

De duidelijkste manier om G&G Construct te beschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naartoe willen. In Herzele en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Voornamelijk de flexibele manier van aanpak en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden geapprecieerd door tevreden klanten.

De absolute leider voor ramen in en rond Herzele.

Onze onderneming beijvert in het realiseren van de ramen een topontwerp waarin zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met alle verwachtingen binnen het financiële plaatje. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om helemaal mee te zijn met de recenstste productie- en bewerkingsmethodes en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

Een vakbekwaam team bestaande uit gedreven vaklieden vervaardigt in ons eigen atelier vlakbij Herzele de projecten. Onze bekwame medewerkers weten raad met alle soorten opdrachten van iedere grootte en elke soort. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte ramen.

Ontegensprekelijk stralen onze afgewerkte producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Functionaliteit, duurzaamheid en de passende optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons werk een ziel leggen.. Met eerbied voor ieders budget geven onze stielmannen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in ramen van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere ramen over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Herzele. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met alle regels wat betreft gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Wat ons de referentie voor ramen bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw ramen gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Herzele staat een team van kundige experts paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte ramen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte ramen te plaatsen op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Enkele ramen, een garage-ingang die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Herzele, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van ramen. Ons vakkundig advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.