ramen Mere - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Mere

ramen Mere

ramen Mere - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Mere

Reeds 15 jaar bouwen wij een smetteloos imago uit als firma gespecialiseerde onderneming in ramen bij Mere.

De beste manier om G&G Construct te beschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een zeer ruime keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten naar streven. bij Mere en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Die terecht sterke reputatie danken we vooral aan het gegeven dat ons cliënteel onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten smaken.

De absolute nummer één voor ramen bij Mere.

Bij het ontwikkelen van de ramen zorgt G&G Construct immer voor een volledig afgewerkt plan, van modern tot klassiek en houdt intussen rekening met uw wensen op maat en het financiële plaatje. Onze firma maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de nieuwe technieken en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technisch gebied.

Onze capabele werklieden maken met ongeziene vakmanschap de opdrachten in ons eigen atelier bij Mere: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe gevarieerd ook, af te maken. De technologische kennis van ons bedreven team geeft ons de mogelijkheid om ramen van topkwaliteit te vervaardigen. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

klasse, sfeer en stijl. Materiaalkeuze is namelijk van primordiaal belang en dat weten wij als geen ander. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve ramen af. Na de installatie van de ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in ramen van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf ramen en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Ons bedrijf is in orde met alle normen wat betreft milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in ramen is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen gefabriceerd

In ons atelier bij Mere staat een team van vakbekwame medewerkers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de ramen die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte ramen te komen plaatsen. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Of u nu plannen heeft voor ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere kiezen uit ons enorm ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van ramen. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met gepast advies van onze experten.

Dit soort voorname beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.