ramen Ninove - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Ninove

ramen Ninove

ramen Ninove - G&g Construct maakt de beste ramen niet ver van Ninove

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar ramen in de omtrek van Ninove.

Wij leveren voor iedere mogelijke aanvraag ramen op maat van de klant. In de regio Ninove is G&G Construct de allerbeste wat betreft ramen. Bewijs daarvan vormen de talrijke referenties die G&G roemen omwille van het alles omvattend werk en performante prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, ramen op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze experts garanderen u de meest geschikte ramen in de omgeving. In Ninove en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Vooral onze flexibele manier van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit leveren voor ieder budget, worden naar waarde geschat door tevreden klanten.

De beste in ramen in Ninove en omstreken.

Onze experts ontwikkelen voor u een passend ontwerp dat perfect past. Daarvoor plegen onze stielmannen op grondige wijze samenspraak met de cliënten om zo nauwkeurig mogelijk aan de persoonlijke verzuchtingen te voldoen en netjes binnen het budget te blijven opereren. G&G Construct blijft zich in de mate van het mogelijke bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends wat betreft stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel qua technologie als op het vlak van vormgeving volgen onze vakmannen de nieuwste ontwikkelingen in de sector op de voet.

De projecten construeren we in het de werkruimte, in de buurt van Ninove, met competente ervaren mensen die paraat zijn om de ondernemingen van uiterst brede soort en grootte te volbrengen. De installatie van de ramen wordt grondig aangepakt door onze professionele teams.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: door de hoge quality ademen ze sfeer stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is logischerwijs van niet te onderschatten belang en dat weten wij als geen ander. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in ramen van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf ramen en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ninove. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit ramen.

Wat ons de referentie voor ramen bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen gemaakt

In ons atelier niet ver van Ninove staat een team van bedreven werknemers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande ramen worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om heel snel de afgewerkte ramen te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Of u nu plannen heeft voor ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van ramen. Ons onderbouwd advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.