ramen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Oost-Vlaanderen

ramen Oost-Vlaanderen

ramen Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de uniekste ramen niet ver van Oost-Vlaanderen

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in ramen in Oost-Vlaanderen.

Wij vervaardigen voor iedere specifieke situatie ramen op maat van de klant. In Oost-Vlaanderen is G&G Construct de allerbeste betreffende ramen. Bewijs daarvan vormen de talrijke referenties die onze onderneming kunnen aanbevelen vanwege de de hoge kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Zorgen voor ramen op maat is ons grote streefdoel.

Top ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze ervaren deskundigen naar streven. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Die betrouwbare reputatie danken we vooral aan het gegeven dat al onze klanten de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten te waarderen.

De nummer één in ramen in Oost-Vlaanderen en omstreken.

Onze experts vervaardigen voor de cliënt een performant ontwerp op maat. Voor die zaken plegen we uitgebreid samenspraak met de cliënten om zo vlot als kan aan despecifieke verzuchtingen te voldoen en nauwgezet binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze onderneming blijft zich zo veel mogelijk bijscholen om op de hoogte te blijven van de recentste tendenzen aangaande technieken ontwerpen en stijlen.De allerlaatste methodes en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Onze geoefende lieden maken met ongekende vakkundigheid de opdrachten in ons eigen atelier in Oost-Vlaanderen: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te volbrengen. Onze bekwame medewerkers weten raad met allerlei aanvragen van elke omvang en iedere soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten bevatten sfeer, stijl en kwaliteit.. Functionaliteit, duurzaamheid en de best passende keus van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons werk een ziel steken.. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen elke prijscategorie naar een maximale duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in ramen in Oost-Vlaanderen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in ramen van een specialist in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

Daarom besloten we in 1998 om zelf ramen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving over gezondheid, veiligheid milieu, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

De reden waarom G&G Construct de standaard in ramen is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw ramen geproduceerd

Ons team van uiterst capabele werknemers staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de ramen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om zeer snel de afgewerkte ramen te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Enkele ramen, een garage-ingang die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen de keuze maken uit ons uiterst complete aanbod van modellen en uitvoeringen van ramen. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.