ramen Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Roosdaal

ramen Roosdaal

ramen Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Roosdaal

Wij zijn reeds 15 jaar actief als fabrikant van ramen bij Roosdaal.

Wij leveren voor iedere mogelijke aanvraag ramen op maat van de klant. bij Roosdaal is G&G Construct de maatstaf betreffende ramen. Getuige daarvan vormen de zeer talrijke referenties die G&G roemen voor het alles omvattend werk en sterke prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor ramen op maat is ons ultieme streven.

Onze vakmensen geven u de meest geschikte ramen voor de omgeving. bij Roosdaal en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten te waarderen.

De onbetwiste nummer één voor ramen bij Roosdaal.

Bij de fabricatie van de ramen zorgt onze onderneming iedere keer voor een perfect design, van klassiek tot modern en houdt daarmee rekening met uw wensen op maat en budget. Onze onderneming maakt er een halszaak van om helemaal mee te zijn met de state of the art productie- en bewerkingsmethodes en ontwikkelingen op esthetisch vormgevingsgericht en technisch vlak.

De projecten produceren onze stielmannen in het de werkruimte, bij Roosdaal, met competente ervaren werknemers die paraat staan om de ondernemingen van zeer uiteenlopende soort en grootte af te maken. De installatie van de ramen wordt gedaan door onze ervaren ploegen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een juiste beredeneerde mix van kwalitatieve materialen die op duurzame en functionele manier geïmplementeerd worden. De selectievan de juiste kwalitatieve bouwonderdelen is een ambacht die wij tot in de puntjes weten toe te passen. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke budgetcategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor ramen bij Roosdaal.

Interesse in ramen van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf ramen en andere dingen te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er iedere maand werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit ramen.

Wat ons de topreferentie voor ramen bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen gefabriceerd

onze groep van heel kundige mensen staat in ons atelier bij Roosdaal klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande ramen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om heel vlot de afgewerkte ramen te komen installeren. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Of u nu plannen heeft voor ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Roosdaal, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van ramen. Ons oordeelkundig advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het nodige overleg.